Dokumentaatio

Huomautukset kuvaavat usein esiintyvien virheiden syitä. Yleensä virheille saattaa olla myös muita syitä, joita kaikkia ei voi kuvata tässä, tai on olemassa muita virhelähteitä, joita ei ole vielä paikallistettu. Hella Gutmann Solutions GmbH ei vastaa epäonnistuneista ja/tai tarpeettomista korjaustöistä tai asiaatuntemattomien tahojen tekemistä epäonnistuneista korjausyrityksistä.

Hella Gutmann Solutions GmbH ei vastaa sellaisten tietojen ja informaation käytöstä, jotka osoittautuvat virheellisiksi tai väärin esitetyiksi tai kun virhe on oletettavasti syntynyt tietojen kokoamisen yhteydessä.

Hella Gutmann Solutions GmbH ei ole vastuussa liiketalouden ja -toiminnan menetyksistä, jotka ovat tulosta edellä mainituista virheistä ja/tai väärästä käytöstä.

Hella Gutmann Solutions GmbH ei vastaa vahingoista tai yrityksen toiminnassa tapahtuvista häiriöistä, jotka ovat seurausta käyttöohjeiden laiminlyömisestä ja erityisten turvallisuusohjeiden huomiotta jättämisestä.

Tuotteen käyttäjän on näytettävä toteen, että hän on ottanut huomioon kaikki tekniset selitykset, käyttöohjeet sekä hoito-, huolto- ja turvallisuusohjeet ilman minkäänlaisia poikkeuksia.