Používanie v súlade s určením

mega macs X je mobilný diagnostický prístroj určený na rozpoznanie a odstránenie chýb v elektronických systémoch motorového vozidla.

mega macs X ponúka prístup k rozsiahlym technickým údajom, napr. schémam zapojenia a údajom o prehliadkach, nastavovacím hodnotám a popisom systémov vozidla. Mnoho údajov sa prenáša priamo online z diagnostickej databázy Hella Gutmann na diagnostický prístroj. Preto musí byť mega macs X trvalo online.

mega macs X nie je určený na opravy elektrických strojov a prístrojov ani domácich elektrických zariadení. Diagnostické prístroje od iných výrobcov nie sú podporované.

Ak sa mega macs X nepoužíva spôsobom stanoveným spoločnosťou Hella Gutmann, potom môže byť negatívne ovplyvnená ochrana diagnostického prístroja.

Diagnostický prístroj je určený pre použitie v priemyselnej oblasti. Mimo priemyselných oblastí, napr. v zmiešaných obchodno-obytných oblastiach musia byť prípadne prijaté opatrenia pre rádiové odrušenie.

Diagnostický prístoj je určený výlučne na použitie na motorových vozidlách. Predpokladom používania diagnostického prístroja sú technické poznatky používateľa o motorovom vozidle a tým znalosť zdrojov nebezpečenstva a rizík v dielni, resp. motorovom vozidle.