Gebruik overeenkomstig de bestemming

mega macs X is een mobiel diagnoseapparaat voor het herkennen en verhelpen van storingen aan elektronische systemen bij motorvoertuigen.

mega macs X kan u een enorme hoeveelheid aan technische informatie leveren zoals aansluitschema's, inspectiegegevens, instelwaarden en voertuigsysteembeschrijvingen. Veel gegevens komen direct online van de Hella Gutmann diagnose-database naar het diagnoseapparaat. Om deze reden dient mega macs X permanent online te zijn.

mega macs X is niet geschikt voor reparaties en onderhoud van elektrische machines, gereedschappen en elektrische huisinstallaties. Diagnoseapparaten van andere merken worden niet ondersteund.

Wordt mega macs X op een wijze gebruikt die niet overeenkomt met die, welke door Hella Gutmann is aangegeven, kan hierdoor de veiligheid van het diagnoseapparaat worden beïnvloed.

Het diagnoseapparaat is bestemd voor industriële toepassing. Buiten industriële omgevingen bijv. in gemengde gebieden voor bedrijven en wonen moeten eventueel maatregelen worden getroffen ter ontstoring.

Het diagnoseapparaat is uitsluitend bestemd voor toepassing op motorvoertuigen. Voorwaarde voor de toepassing van het diagnoseapparaat is dat de gebruiker kennis bezit van motorvoertuigtechniek en zodoende op de hoogte is van mogelijke gevaren en risico's aangaande werkplaats en motorvoertuig.