FCC megfelelőségi nyilatkozat

Megfelelőségi nyilatkozat (15.19 rész)

Ez a készülék megfelel az FCC szabályok 15. részének. Az üzemeltetése az alábbi két feltételhez kötött: (1) ez a készülék nem okozhat káros interferenciát, és (2) ennek a készüléknek tűrnie kell minden fogadott interferenciát, beleértve azt az interferenciát is, amely nemkívánatos működést okozhat.

Figyelmeztetés (15.21 rész)

A megfelelőségért felelős fél által nem kifejezetten jóváhagyott változtatások vagy módosítások érvénytelenné tehetik a felhasználónak a berendezés üzemeltetésére vonatkozó jogosultságát.

A felhasználó tájékoztatása (15.105 (b) rész)

Megjegyzés: Ezt a berendezést tesztelték, és megállapították, hogy az megfelel a B kategóriájú digitális eszközökre vonatkozó határértékeknek az FCC szabályok 15. része szerint. Ezek a határértékek úgy vannak kialakítva, hogy észszerű védelmet biztosítsanak a káros interferenciával szemben a lakossági telepítés esetében. Ez a berendezés rádiófekvenciás energiát hoz létre, használ és sugározhat, és ha nem az utasításoknak megfelelően telepítik és használják, akkor káros interferenciát okozhat a rádiós kommunikációban. Azonban nincs garancia arra, hogy nem lép fel interferencia egy bizonyos telepítésben. Ha ez a berendezés nem okoz káros interferenciát a rádió vagy televízió vételében, amely a berendezés ki- és bekapcsolásával megállapítható, a felhasználónak azt javasoljuk, hogy próbálja meg az interferenciát az alábbi intézkedések közül legalább eggyel orvosolni: