Rendeltetésszerű használat

A mega macs X egy mobil diagnosztikai készülék, amelynek segítségével felismerhetők és kijavíthatók a gépjárművek elektromos rendszereiben fellépő hibák.

A mega macs X segítségével olyan széleskörű műszaki adatokhoz lehet hozzáférni, mint pl. a kapcsolási rajzok, inspekciós adatok, beállítási értékek és a járműrendszerek leírásai. Sok adatot közvetlenül online a Hella Gutmann diagnosztikai adatbankjából lehet letölteni a diagnosztikai készülékre. Ezért a mega macs X készüléknek mindvégig kapcsolódnia kell az internethez.

A mega macs X elektromos gépek, készülékek, ill. háztartási villamos berendezések javítására nem alkalmas. Más gyártók diagnosztikai készülékei nem támogatottak.

Ha a mega macs X készüléket nem a Hella Gutmann által megadott módon használják, akkor romolhat a diagnosztikai készülék védelme.

A diagnosztikai készüléket ipari felhasználásra tervezték. Ipari környezeten kívüli, pl. szolgáltatási, ill. lakó-/vegyes környezetben történő használat esetén, ha szükséges, intézkedéseket kell tenni a rádió-interferencia megakadályozására.

A diagnosztikai készüléket kizárólag gépjárművekhez tervezték. A diagnosztikai készülék használatához gépjárműtechnikai ismeretek szükségesek és a készülék használójának ismernie kell a személygépjárművel és a műhellyel kapcsolatos veszélyforrásokat és kockázatokat.