FCC Vaatimustenmukaisuusilmoitus

Vaatimustenmukaisuusilmoitus (Osa 15.19)

Tämä laitteisto täyttää FCC-määräysten osan 15 vaatimukset. Laitteiston käyttöä koskevat seuraavat kaksi ehtoa: (1) laitteisto ei saa kehittää haitallisia häiriöitä, ja (2) laitteiston ei ole lupa ottaa vastaan minkäänlaisia häiriöitä ml. häiriöitä, jotka voivat johtaa ei-tarkoituksenmukaiseen toimintaan.

Varoitus (Osa 15.21)

Muutokset tai modifikaatiot, joita ei ole hyväksytty osana vaatimustenmukaisuutta, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitteistoa.

Tietoja käyttäjälle (Osa 15.105 (b))

Huomaa: tämä laitteisto on testattu täyttämään Luokka B:n digitaaliseen laitteistoon kohdistuvat vaatimukset FCC-määräysten osan 15 mukaisesti. Nämä rajoitukset on suunniteltu tarjoamaan järkevä suojaus haitallisia häiriöitä vastaan asuinrakennuksissa. Tämä laitteisto kehittää, käyttää ja voi säteillä energiaa radiotaajuuksilla, ja mikäli sitä ei ole asennettu käyttöohjeiden mukaisesti, se voi aiheuttaa haitallisia häiriöitä radiovastaanottoon ja -liikenteeseen. Kuitenkaan ei ole täyttä takeita siitä, etteikö häiriöitä voisi esiintyä tietyissä asennuksissa. Mikäli laitteisto kehittää haitallisia häiriöitä radion tai TV:n vastaanottoon, minkä voi havaita sammuttamalla laite ja kytkemällä takaisin päälle, voi käyttäjä yrittää häiriöiden poistamista kokeilemalla yhtä tai useampaa seuraavista menetelmistä: