Määräysten mukainen käyttö

mega macs X on mobiili diagnoosilaite, jonka avulla voidaan tunnistaa ja korjata ajoneuvojen elektronisten järjestelmien vikoja.

mega macs X voi tarkastella runsaasti teknisiä tietoja, esim. kytkentäkaavioita ja tarkastustietoja, asetusarvoja ja ajoneuvojärjestelmän kuvauksia. Monet tiedot siirretään diagnoosilaitteeseen reaaliajassa Hella Gutmannin diagnoositietokannasta. Tämän vuoksi mega macs X tulee olla jatkuvasti kytkettynä verkkoon.

mega macs X ei sovellu sähkökoneiden ja -laitteiden tai rakennuksen sähkölaitteiden kunnostukseen. Muiden valmistajien diagnoosilaitteita ei tueta.

Jos mega macs X:ää käytetään vastoin Hella Gutmannin antamia ohjeita, väärinkäyttö heikentää diagnoosilaitteen antamaa suojaa.

Diagnoosilaite on tarkoitettu ammattimaiseen korjaamokäyttöön. Teollisuusympäristöjen ulkopuolella, esim. alueilla, joilla on sekä teollisuus- että asuinrakennuksia, on tarvittaessa ryhdyttävä radiohäiriöitä ehkäiseviin toimenpiteisiin.

Diagnoosilaite on tarkoitettu käyttöön yksinomaan moottoriajoneuvojen kanssa. Diagnoosilaitteen käytön edellytyksenä on, että käyttäjällä on ajoneuvoteknistä tietämystä, ja siten tietoa vaarojen lähteistä sekä korjaamoa että moottoriajoneuvoja koskevista riskeistä.