Utilizarea conform destinației

Software-ul mega macs PC și aparatul HG-VCI PC sunt un sistem pentru identificarea și remedierea defecțiunilor la sistemele electronice ale autovehiculelor.

Acesta realizează o conexiune cu sistemul electronic al autovehiculului prin intermediul unei interfețe de diagnosticare, oferind acces la descrierile sistemelor autovehiculului. Numeroase date sunt transferate din baza de date online de diagnoză Hella Gutmann direct pe PC. De aceea, PC-ul trebuie să fie mereu online.

Aplicaţia software mega macs PC nu este adecvată pentru repararea maşinilor şi aparatelor electrice sau a instalaţiei electrice din casă. Aparatele altor producători nu sunt compatibile.

Dacă software-ul mega macs PC și aparatul HG-VCI PC sunt folosite altfel, decât specificat de Hella Gutmann, există riscul deteriorării structurii de protecție a aparatului.

Aparatul HG-VCI PC este conceput pentru utilizarea în sectorul industrial. În afara mediilor industriale, de exemplu în zone comerciale sau rezidențiale ori cu destinații mixte, trebuie implementate eventual măsuri împotriva interferențelor radio.