Gebruik overeenkomstig de bestemming

De software mega macs PC en de HG-VCI PC vormen een systeem voor het herkennen en verhelpen van storingen aan elektronische systemen van motorvoertuigen.

Via een diagnose-interface maakt het toestel verbinding met de voertuigelektronica en biedt toegang tot beschrijvingen van voertuigsystemen. Veel gegevens worden direct online van de Hella Gutmann diagnose-database op de pc overgedragen. Om deze reden dient de pc permanent online te zijn.

De software mega macs PC is niet geschikt voor reparaties en onderhoud van elektrische machines, gereedschappen en elektrische huisinstallaties. Toestellen van andere producenten worden niet ondersteund.

Wordt de software mega macs PC en/of de HG-VCI PC op een wijze gebruikt die niet overeenkomt met de wijze die door Hella Gutmann is aangegeven, kan hierdoor de veiligheid van het apparaat worden beïnvloed.

De HG-VCI PC is bestemd voor industriële toepassing. Buiten industriële omgevingen bijv. in gemengde gebieden voor bedrijven en wonen moeten eventueel maatregelen worden getroffen ter ontstoring.