Utilizarea conform destinației

mega macs ONE este un sistem pentru identificarea și remedierea defecțiunilor la sistemele electronice ale autovehiculelor. Acesta a fost conceput special pentru tabletele cu sistem de operare Android.

Acesta realizează o conexiune cu sistemul electronic al autovehiculului prin intermediul unei interfețe de diagnosticare, oferind acces la descrierile sistemelor autovehiculului. Multe date sunt transferate online pe tabletă, direct din baza de date de diagnosticare Hella Gutmann.

mega macs ONE nu este adecvat pentru repararea mașinilor și aparatelor electrice sau a instalației electrice casnice. Aparatele altor producători nu sunt compatibile.

Dacă mega macs ONE și HG-VCI ONE sunt folosite în alt mod, decât cel specificat de Hella Gutmann, există riscul afectării sistemului de protecție al aparatului.

Aparatul HG-VCI ONE este conceput pentru utilizarea în sectorul industrial. În afara mediilor industriale, de exemplu în zone comerciale sau rezidențiale ori cu destinații mixte, trebuie implementate eventual măsuri împotriva interferențelor radio.