Bir bakışta veri koruma

Genel bilgiler

Aşağıdaki notlar, bu web sitesini ziyaret ettiğinizde kişisel bilgilerinize ne olduğuna dair basit bir genel bakış sağlar. Kişisel veriler, kişisel olarak tanımlanabileceğiniz tüm verilerdir. Veri koruma konusuyla ilgili ayrıntılı bilgiler, bu metnin altında listelenen veri koruma bildirimimizde bulunabilir.

Bu web sitesindeki veri koleksiyonundan kim sorumlu?

Bu web sitesindeki veri işleme, web sitesi operatörü tarafından gerçekleştirilir. İletişim bilgileri, bu gizlilik politikasında "Sorumlu ilgili kişinin bildirimi" bölümünde bulunabilir.

Verilerinizi nasıl toplarız?

Verileriniz bir yandan bize ileterek toplanıyor. Bu da olabilir. Örneğin, kişi formuna girdiğiniz veriler. Diğer veriler, web sitesini ziyaret ettiğinizde BT sistemlerimiz tarafından sizin onayınız alındıktan sonra otomatik olarak toplanır. Bu öncelikle teknik veridir (örneğin, internet tarayıcısı, işletim sistemi veya sayfa erişim zamanı). Bu veri, bu web sitesine girer girmez otomatik olarak toplanır.

Verilerinizi ne amaçla kullanıyoruz?

Bazı veriler, web sitesinin doğru sağlamasından emin olmak için toplanır. Kullanıcı davranışınızı analiz etmek için diğer veriler kullanılabilir.

Verilerinizle ilgili hangi haklarınız var?

Depolanan kişisel verilerinizin kaynağı, alıcısı ve amacı hakkında ücretsiz bilgi alma hakkına her zaman sahip olursunuz. Ayrıca bu verilerin düzeltilmesini veya silinmesini isteme hakkına da sahipsiniz. Veri işleme için onayınızı verdiyseniz, bu onayı gelecekte istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Buna ek olarak, kişisel bilgilerinizin işlenmesinin belirli koşullarda kısıtlanmasını talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca yetkili denetim dairesine şikayette bulunma hakkına da sahipsiniz. Bunun için istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilir ve veri koruma konusunda daha fazla soru sorabilirsiniz.

Analiz araçları ve üçüncü taraf araçları

Bu web sitesini ziyaret ettiğinizde, sörf davranışlarınız istatistiksel olarak değerlendirilebilir. Bu, sözde analiz programları vasıtasıyla her şeyden önce yapılır. Bu analiz programlarıyla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki gizlilik politikalarından ulaşılabilir.