Hella Gutmann Solutions respekterar din integritet

Hella Gutmann Solutions GmbH, Am Krebsbach 2, D-79241 Ihringen, Tyskland, tar som ansvarig för webbsidorna och som ansvarigt organ skyddet av personuppgifter på största allvar. Integritet och informationssäkerhet innefattas av vår företagspolicy. Därför är skyddet av din integritet en viktig fråga för oss när det gäller behandling av personuppgifter och samtliga affärsuppgifters säkerhet, och något som vi tar hänsyn till i våra affärsprocesser. Vi behandlar personuppgifter konfidentiellt och behandlar dem bara enligt lagstadgade bestämmelser.

Våra webbsidor kan innehålla länkar till andra leverantörers webbsidor, som inte omfattas av denna integritetsförklaring. Vi har inget inflytande över om dessa sidors ansvariga följer gällande integritetsbestämmelser.

Personuppgifter

Personuppgifter är information som kan användas till att få reda på din identitet. Hit hör namn, adress, postadress och telefonnummer. Hit hör däremot inte information som inte kan kopplas samman med din identitet, exempelvis antalet användare av webbsidan.