Prehľad ochrany údajov

Všeobecné pokyny

Nasledujúce informácie poskytujú jednoduchý prehľad o tom, čo sa deje s vašimi osobnými údajmi, keď navštívite túto webovú stránku. Osobné údaje sú všetky údaje, pomocou ktorých vás možno osobne identifikovať. Podrobné informácie o ochrane údajov nájdete v našich zásadách ochrany osobných údajov uvedených pod týmto textom.

Kto je zodpovedný za zhromažďovanie údajov na tejto webovej stránke?

Spracovanie údajov na tejto webovej stránke vykonáva prevádzkovateľ webovej stránky. Jeho kontaktné údaje nájdete v časti "Informácie o zodpovednom subjekte" v týchto zásadách ochrany osobných údajov.

Ako zhromažďujeme vaše údaje?

Na jednej strane sa vaše údaje zhromažďujú tak, že nám ich poskytnete. Môže ísť napríklad o údaje, ktoré zadáte do kontaktného formulára. Ostatné údaje zhromažďujú naše IT systémy automaticky alebo s vaším súhlasom, keď navštívite webovú stránku. Ide predovšetkým o technické údaje (napr. internetový prehliadač, operačný systém alebo čas zobrazenia stránky). Tieto údaje sa zhromažďujú automaticky, akonáhle vstúpite na túto webovú stránku.

Na čo používame vaše údaje?

Niektoré údaje sa zhromažďujú na zabezpečenie bezchybného poskytovania webovej stránky. Ďalšie údaje sa môžu použiť na analýzu vášho používateľského správania.

Aké máte práva týkajúce sa vašich údajov?

Máte právo kedykoľvek bezplatne získať informácie o pôvode, príjemcovi a účele vašich uložených osobných údajov. Máte tiež právo požiadať o opravu alebo vymazanie týchto údajov. Ak ste udelili súhlas so spracovaním údajov, môžete ho kedykoľvek v budúcnosti odvolať. Za určitých okolností máte tiež právo požiadať o obmedzenie spracovania vašich osobných údajov. Máte tiež právo podať sťažnosť príslušnému dozornému orgánu. Ak máte ďalšie otázky týkajúce sa ochrany údajov, môžete nás kedykoľvek kontaktovať.

Analytické nástroje a nástroje od iných poskytovateľov

Keď navštívite túto webovú stránku, vaše správanie pri surfovaní sa môže štatisticky vyhodnocovať. To sa vykonáva najmä pomocou takzvaných analytických programov. Podrobné informácie o týchto analytických programoch nájdete v nasledujúcich zásadách ochrany osobných údajov.