Hella​ Gutmann​ Solutions rešpektuje vaše súkromie

HELLA GUTMANN SOLUTIONS GmbH, Am Krebsbach 2, D-79241 Ihringen ako prevádzkovateľ internetových stránok a zodpovedný subjekt berie ochranu osobných údajov veľmi vážne. Ochrana údajov a bezpečnosť informácií sú súčasťou našej podnikovej politiky. Preto sú pre nás ochrana vášho súkromia pri spracovaní osobných údajov ako aj bezpečnosť všetkých obchodných údajov dôležitým princípom, ktorý rešpektujeme pri našich obchodných procesoch. S osobnými údajmi zaobchádzame dôverne a spracovávame ich iba podľa zákonných ustanovení.

Naše internetové stránky môžu obsahovať linky na iných poskytovateľov, na ktoré sa toto vyhlásenie o ochrane údajov nevzťahuje. Nemáme žiadny vplyv na to, či ich prevádzkovatelia dodržiavajú zákonné ustanovenia na ochranu údajov.

Osobné údaje

Osobné údaje sú informácie, ktoré možno použiť, aby bola zistená vaša identita. Pod uvedené spadajú meno, adresa, poštová adresa ako aj telefónne čislo. Informácie, ktoré nemožno spojiť s vašou identitou, ako napr. počet používateľov webovej stránky, k nim nepatria.