Buletin informativ

Date pentru buletinul informativ

Dacă doriți să vă abonați la buletinul infromativ oferit pe pagina web, avem nevoie de la dumneavoastră de o adresă de e-mail, precum și de informații care ne permit să verificăm dacă sunteți posesorul adresei de e-mail indicate și dacă sunteți de acord cu primirea buletinului informativ. Alte date nu vor fi colectate, respectiv vor fi colectate doar dacă le oferiți voluntar. Aceste date le utilizăm exclusiv pentru trimiterea informațiilor solicitate și nu le transmitem unor terți.

Prelucrarea datelor introduse în formularul de înregistrare pentru buletinul informativ se realizează exclusiv în baza consimțământului dumneavoastră (art. 6 alin. 1 lit. a din RGPD). Consimțământul acordat pentru stocarea datelor, a adresei de e-mail, precum și pentru utilizarea acestora în vederea trimiterii buletinului informativ îl puteți retrage în orice moment, de exemplu prin linkul „Dezabonare” din buletinul informativ. Legitimitatea proceselor de prelucrare a datelor deja executate rămâne neatinsă de retragerea consimțământului.

Datele pe care ni le-ați furnizat în scopul abonării la buletinul informativ vor fi stocate la noi, respectiv la furnizorul serviciului buletinului informativ, până când vă dezabonați de la buletinul informativ și vor fi șterse din lista de distribuție a buletinului informativ după dezabonare sau după încetarea scopului stocării. Ne rezervăm dreptul de a șterge sau bloca, la latitudinea noastră, adresele de e-mail din lista de distribuție a buletinului informativ, în cadrul interesului nostru legitim conform art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD.

Datele stocate la noi în alte scopuri rămân neatinse de această acțiune.

După dezabonarea dumneavoastră de la buletinul informativ, adresa dumneavoastră de e-mail va fi salvată la noi, respectiv la furnizorul serviciului buletinului informativ într-o listă neagră, în măsura în care acest lucru este necesar pentru prevenirea trimiterii unor e-mailuri în viitor. Datele din lista neagră vor fi utilizate exclusiv în acest scop și nu vor fi combinate cu alte date. Acest lucru este atât în interesul dumneavoastră, cât și în interesul nostru privind respectarea prevederilor legale la trimiterea buletinelor informative (interes legitim în sensul art. 6 alin. 1 lit f din RGPD). Salvarea în lista neagră nu este limitată în timp. Puteți obiecta la această salvare, în măsura în care interesele dumneavoastră prevalează interesului nostru legitim.