Găzduire

Găzduire externă

Acestă pagină web este găzduită de un prestator de servicii extern (Gazdă). Datele cu caracter personal, care sunt colectate pe această pagină web, sunt stocate pe serverele Gazdei. În acest caz poate fi vorba în primul rând despre adrese IP, solicitări de contact, metadate și date de comunicație, datele unui contract, date de contact, nume, accesări ale site-ului web și alte date, care sunt generate de o pagină web.

Utilizarea acestei Gazde se realizează în scopul îndeplinirii contractului față de clienții noștri potențiali și existenți (art. 6 alin. 1 lit. b din RGPD) și în interesul punerii la dispoziție a ofertei noastre online, într-o manieră sigură, rapidă și eficientă, de către un prestator profesionist (art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD). Dacă a fost solicitat un consimțământ corespunzător, prelucrarea este realizată exclusiv pe baza art. 6 alin. 1 lit. a din RGPD și a art. 25 alin. 1 din Legea germană privind protecția datelor în telecomunicații și telemedia (TTDSG), în măsura în care consimțământul include stocarea fișierelor cookie sau accesul la informațiile de pe terminalul utilizatorului (de exemplu amprenta digitală a dispozitivului) în sensul legii TTDSG. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Gazda noastră va prelucra datele dumneavoastră numai în mâsura în care acest lucru este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor sale contractuale și respectă indicațiile noastre cu privire la aceste date. Utilizăm următoarea Gazdă:

levigo Gruppe

Bebelsbergstraße 31

71088 Holzgerlingen

Acordul de preclucrare în numele operatorului

Avem încheiat un Acord de preclucrare în numele operatorului cu prestatorul mai sus menționat. În acest caz este vorba despre un acord impus de legislația privind protecția datelor, care prevede că prestatorul va prelucra datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web numai în conformitate cu indicațiile noastre și cu respectarea prevederilor RGPD.