Protecția datelor dintr-o privire

Indicații generale

Următoarele indicații vă oferă o vedere de ansamblu succintă asupra ceea ce se întâmplă cu datele dvs. cu caracter personal, atunci când vizitați acest site web. Daele cu caracter personal sunt toate datele cu ajutorul cărora puteți fi identificat(ă). Informații detaliate privind subiectul protecției datelor găsiți în Declarația noastră privind protecția datelor prezentată în continuarea acestui text.

Cine este responsabil pentru colectarea datelor de pe această pagină web?

Prelucrarea datelor de pe această pagină web este realizată de administratorul paginii web. Datele de contact ale acestuia le găsiți în capitolul „Indicație privind autoritatea responsabilă” din prezenta Declarație privind protecția datelor.

Cum colectăm datele dumneavoastră?

Datele dumneavoastră sunt colectate pe de o parte atunci când ni le comunicați. Poate fi vorba aici, de exemplu, despre datele pe care le introduceți într-un formular de contact. Alte date sunt colectate automat sau după consimțământul dumeavoastră, la vizitarea paginii web, de către sistemele noastre informatice. Acestea sunt în primul rând date tehnice (de exemplu browserul de internet, sistemul de operare sau ora accesării paginii). Colectarea acestor date se realizează automat, de îndată ce accesați această pagină web.

Pentru ce utilizăm date dumenavoastră?

O parte a datelor este colectată pentru asigurarea unei funcționări fără erori a paginii web. Alte date pot fi utilizate pentru analizarea comportamentului dumneavoastră de utilizator.

Ce drepturi aveți în raport cu datele dumneavoastră?

Aveți dreptul de a primi în orice moment, în mod gratuit, informații cu privire la proveniența, destinatarul și scopul stocării datelor dumneavoastră personale. Aveți de asemenea dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea acestor date. Dacă ați consimțit la prelucrarea datelor, puteți să vă retrageți în orice moment acest consimțământ, cu efect pentru viitor. În plus, aveți dreptul să solicitați, în anumite situații, restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul de a înainta o plângere autorității de supraveghere competente. În acest sens, precum și dacă aveți alte întrebări privind subiectul protecției datelor, puteți apela oricând la noi.

Instrumente de analiză și instrumente ale ofertanților terți

Atunci când vizitați această pagină web, comportamentul dumneavoastră de navigare poate fi supus unei analize statistice. Aceasta se realizează în principal cu așa-numite programe de analiză. Informații detaliate privind aceste programe de analiză găsiți în următoarea Declarație privind protecția datelor.