HELLA Gutmmann Solutions vă respectă intimitatea

Hella Gutmann Solutions GmbH, Am Krebsbach 2, D-79241 Ihringen, în calitate de administrator al paginilor de internet și entitate responsabilă, tratează foarte serios protecția datelor cu caracter personal. Protecția datelor cu caracter personal și securitatea informațiilor sunt parte integrantă a politicii firmei noastre. Astfel, protecția confidențialității dumneavoastră la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și securitatea tuturor datelor comerciale sensibile reprezintă pentru noi o preocupare importantă, care este luată în considerare în cadrul proceselor noastre comerciale. Tratăm confidențial datele cu caracter personal și le prelucrăm numai în conformitate cu prevederile legale.

Paginile noastre de internet pot conține linkuri către paginile web ale altor furnizori, asupra cărora nu se extinde prezenta Declarație privind protecția datelor. Nu avem nicio influență asupra modului în care administratorii acestora aplică prevederile legale privind protecția datelor.

Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt informații, care pot fi utilizate pentru aflarea identității dumneavoastră. Acestea includ numele, adresa, adresa de corespondență, precum și numărul de telefon. Informațiile care nu pot fi corelate cu identitatea dumneavoastră, ca de exemplu numărul de utilizatori ai paginii web, sunt excluse din această categorie.