Hosting

Externe hosting

Deze website wordt gehost door een externe dienstverlener (hoster). De persoonsgegevens die op deze website worden verzameld, worden opgeslagen op de servers van de hoster. Dit kunnen onder meer zijn: IP-adressen, contactaanvragen, meta- en communicatiegegevens, contractgegevens, contactgegevens, namen, websitebezoeken en andere gegevens die via een website worden gegenereerd.

Het gebruik van de hoster gebeurt ten behoeve van de uitvoering van de overeenkomst met onze potentiële en bestaande klanten (AVG art. 6, lid 1, punt b) en in het belang van een veilige, snelle en efficiënte beschikbaarstelling van ons online aanbod door een professionele aanbieder (AVG art. 6, lid 1, punt f). Voor zover een dergelijke toestemming is gevraagd, vindt de verwerking uitsluitend plaats op basis van AVG artikel 6, lid 1, punt a) en van § 25 lid 1 van de TTDSG ("Telekommunikation-Telemedien-Datenschutz-Gesetz" van de Bondsrepubliek Duitsland), voor zover de toestemming de opslag van cookies of de toegang tot informatie in de eindapparatuur van de gebruiker (bijv. device fingerprinting) in de zin van de TTDSG omvat. Deze toestemming kan te allen tijde worden herroepen.

Onze hostingprovider zal uw gegevens alleen verwerken voor zover dit nodig is om aan zijn prestatieverplichtingen te voldoen en onze instructies met betrekking tot deze gegevens opvolgen. Wij gebruiken de volgende hoster:

levigo Gruppe

Bebelsbergstrasse 31

71088 Holzgerlingen

Orderverwerking

Wij hebben een overeenkomst voor orderverwerking gesloten met de bovengenoemde aanbieder. Deze overeenkomst is wettelijk verplicht vanwege bescherming van persoonsgegevens en met de overeenkomst wordt gegarandeerd dat de persoonsgegevens van onze websitebezoekers uitsluitend worden verwerkt overeenkomstig onze aanwijzingen en in overeenstemming met de AVG.