Gegevensbescherming in een overzicht

Algemene opmerkingen

De volgende informatie geeft een eenvoudig overzicht van wat er met uw persoonsgegevens gebeurt wanneer u deze website bezoekt. Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd. Uitgebreide informatie over het onderwerp gegevensbescherming vindt u in onze onder deze tekst vermelde privacyverklaring.

Wie is verantwoordelijk voor het verzamelen van gegevens op deze website?

De gegevensverwerking op deze website wordt uitgevoerd door de exploitant van de website. Contactgegevens van de exploitant vindt u in de paragraaf "Informatie over verantwoordelijke instantie" van deze privacyverklaring.

Hoe verzamelen wij uw gegevens?

Uw gegevens worden enerzijds verzameld doordat u deze aan ons meedeelt. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om gegevens die u in een contactformulier invult. Andere gegevens worden automatisch of na uw toestemming bij het bezoek aan de website door onze IT-systemen verzameld. Dit betreft vooral technische gegevens (bijv. internetbrowser, besturingssysteem of tijdstip van het bezoek van de pagina). De registratie van deze gegevens gebeurt automatisch zodra u deze website bezoekt.

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

Een deel van de gegevens wordt verzameld om een foutloze beschikbaarstelling van de website te garanderen. Andere gegevens kunnen worden gebruikt om uw gebruikersgedrag te analyseren.

Wat zijn uw rechten met betrekking tot uw gegevens?

U bezit te allen tijde het recht om kosteloos informatie te ontvangen over de herkomst, de ontvanger en het doel van uw opgeslagen persoonsgegevens. U bezit ook het recht om correctie of verwijdering van deze gegevens te verlangen. Als u toestemming heeft gegeven voor de gegevensverwerking, kunt u deze toestemming te allen tijde voor de toekomst intrekken. Bovendien bezit u het recht om in bepaalde omstandigheden te verzoeken om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens. U bezit ook het recht een klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende instantie. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie over gegevensbescherming.

Analysetools en tools van derden

Bij een bezoek aan deze website kan uw surfgedrag statistisch worden geëvalueerd. Dat gebeurt vooral met zogeheten analyseprogramma's. Gedetailleerde informatie over deze analyseprogramma's vindt u in de volgende privacyverklaring.