Hella Gutmann Solutions respecteert uw privacy

Hella Gutmann Solutions GmbH, Am Krebsbach 2, 79241 Ihringen, Duitsland, als beheerder van de internetpagina’s en verantwoordelijke instantie neemt de bescherming van persoonsgegevens uiterst serieus. Gegevensbescherming en informatiebeveiliging zijn onderdeel van ons ondernemingsbeleid. De bescherming van uw privacy bij de verwerking van persoonsgegevens en de veiligheid van alle bedrijfsgegevens zijn voor ons van groot belang; dit wordt betrokken bij al onze bedrijfsprocessen. Persoonsgegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en uitsluitend overeenkomstig wettelijke bepalingen verwerkt.

Op onze webpagina's kunnen links voorkomen naar websites van derden, waarop deze privacyverklaring niet van toepassing is. Wij hebben er geen invloed op of de exploitanten van deze websites zich houden aan de bepalingen voor gegevensbescherming.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn gegevens die kunnen worden gebruikt voor het achterhalen van uw identiteit. Hiertoe behoren naam, adres, postadres en telefoonnummer. Informatie die niet met uw identiteit in verbinding kan worden gebracht, bijvoorbeeld het aantal gebruikers van de website, behoort niet hiertoe.