Hella Gutmann Solutions respekterer din privatsfære

I egenskap av nettsideoperatør og behandlingsansvarlig tar Hella Gutmann Solutions GmbH, Am Krebsbach 2, D-79241 Ihringen vern av personopplysninger svært alvorlig. Personvern og informasjonssikkerhet er en bestanddel av vår bedriftspolitikk. Dermed er vern av din privatsfære under behandling av personopplysninger samt sikkerheten til alle forretningsopplysninger et viktig anliggende for oss, noe vi tar hensyn til i våre forretningsprosedyrer. Vi behandler personopplysninger fortrolig og behandler dem kun i samsvar med gjeldende forskrifter.

Våre internettsider kan ha lenker til andre tilbyderes nettsteder som denne personvernerklæringen ikke gjelder for. Vi har ingen innflytelse på om den som drifter disse nettstedene overholder gjeldende forskrifter om personvern.

Personopplysninger

Personopplysninger er informasjon som kan benyttes til å avdekke din identitet. Dette inkluderer navn, adresse, postadresse og telefonnummer. Informasjon som ikke kan bringes i sammenheng med din identitet, som f.eks. antall brukere på nettstedet, er ikke en del av dette.