Uutiskirje

Uutiskirjeen tiedot

Jos haluat tilata verkkosivustolla tarjottavan uutiskirjeen, tarvitsemme sinulta sähköpostiosoitteen sekä tiedot, joiden avulla voimme varmistaa, että olet annetun sähköpostiosoitteen omistaja ja että hyväksyt uutiskirjeen vastaanottamisen. Muita tietoja ei kerätä tai niitä kerätään vain vapaaehtoisesti. Käytämme näitä tietoja ainoastaan pyydettyjen tietojen lähettämiseen emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Uutiskirjeen rekisteröintilomakkeessa annettujen tietojen käsittely perustuu yksinomaan suostumukseesi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tietojen ja sähköpostiosoitteen tallentamiseen sekä niiden käyttöön uutiskirjeen lähettämistä varten esimerkiksi uutiskirjeessä olevan tilauksen peruutuslinkin kautta. Peruuttaminen ei vaikuta jo suoritettujen tietojenkäsittelytoimenpiteiden laillisuuteen.

Me tai uutiskirjepalvelun tarjoaja tallennamme tiedot, jotka annat meille uutiskirjeen tilaamista varten, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksen, ja poistamme ne uutiskirjeen jakelulistalta sen jälkeen, kun olet peruuttanut uutiskirjeen tilauksen tai kun käyttötarkoitus ei enää ole voimassa. Pidätämme oikeuden poistaa tai estää sähköpostiosoitteita uutiskirjeiden jakelulistalta oman harkintamme mukaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisen oikeutetun etumme puitteissa.

Tämä ei vaikuta muita tarkoituksia varten tallentamiimme tietoihin.

Kun olet poistunut uutiskirjeen jakelulistalta, me tai uutiskirjepalvelun tarjoaja voi tallentaa sähköpostiosoitteesi mustalle listalle, jos se on tarpeen tulevien lähetysten estämiseksi. Mustan listan tietoja käytetään vain tähän tarkoitukseen, eikä niitä yhdistetä muihin tietoihin. Tämä palvelee sekä sinun etujasi että meidän etuamme täyttää lakisääteiset vaatimukset uutiskirjeiden lähettämisen yhteydessä (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa tarkoitettu oikeutettu etu). Tallennuksella mustalle listalle ei ole aikarajoitusta. Voit vastustaa tietojen tallentamista, jos etusi syrjäyttää oikeutetun etumme.