Isännöintipalvelu

Ulkoinen verkkoisännöinti

Tätä verkkosivustoa isännöi ulkopuolinen palveluntarjoaja (isännöintipalvelu). Tällä verkkosivustolla kerättävät henkilötiedot tallennetaan isännöintipalvelun palvelimille. Tällaisia tietoja voivat olla IP-osoitteet, yhteydenottopyynnöt, meta- ja viestintätiedot, sopimustiedot, yhteystiedot, nimet, verkkosivuston käyttötiedot ja muut verkkosivuston avulla tuotettavat tiedot.

Isännöintipalvelua käytetään potentiaalisten ja nykyisten asiakkaidemme kanssa tehdyn sopimuksen täyttämiseen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta) ja ammattimaisen palveluntarjoajan tarjoaman turvallisen, nopean ja tehokkaan verkkopalvelun toteuttamiseen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Sikäli kuin vastaava suostumus on pyydetty, käsittely tapahtuu yksinomaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan sekä TTDSG:n (Saksan televiestintää ja telemediaa koskeva tietosuojalaki) 25 §:n 1 kohdan perusteella, jos suostumus kattaa evästeiden tallentamisen tai pääsyn käyttäjän päätelaitteen tietoihin (esim. laitteen sormenjälkitoiminto) TTDSG:ssä tarkoitetulla tavalla. Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Isännöintipalvelumme käsittelee tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen sen toimintavelvoitteiden täyttämiseksi ja ohjeidemme noudattamiseksi näiden tietojen osalta. Käytämme seuraavaa isännöintipalvelua:

levigo Gruppe

Bebelsbergstraße 31

71088 Holzgerlingen

Tilausten käsittely

Olemme tehneet edellä mainitun palveluntarjoajan kanssa sopimuksen toimeksiantojen käsittelystä (AVV). Kyseessä on tietosuojalainsäädännössä määrätty sopimus, jolla varmistetaan, että kävijöiden henkilötietoja käsitellään verkkosivustolla ainoastaan ohjeidemme mukaisesti ja yleistä tietosuoja-asetusta noudattaen.