Tietosuoja yhdellä silmäyksellä

Yleisiä ohjeita

Seuraavat ohjeet antavat katsauksen siihen, mitä henkilötiedoillesi tapahtuu, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Tarkempia tietoja tietosuojasta on tämän tekstin alla olevassa tietosuojakäytännössä.

Wer ist verantwortlich für die Datenerfassung auf dieser Webseite?

Tietojen käsittelystä tällä verkkosivustolla vastaa verkkosivuston ylläpitäjä. Löydät sen yhteystiedot tämän tietosuojakäytännön kohdasta "Henkilörekisterin pitäjää koskevat tiedot".

Miten keräämme tietojasi?

Tietojasi kerätään toisaalta siten, että annat ne meille. Kyseessä voivat olla esimerkiksi yhteydenottolomakkeella antamasi tiedot. Muita tietoja kerätään automaattisesti tai suostumuksellasi IT-järjestelmämme kautta, kun vierailet verkkosivustolla. Tällaisia tietoja ovat ennen kaikkea tekniset tiedot (esim. selain, käyttöjärjestelmä tai sivun katselun kellonaika). Näitä tietoja kerätään automaattisesti, kun siirryt tälle verkkosivustolle.

Mihin käytämme tietojasi?

Osa tiedoista kerätään verkkosivuston virheettömän toiminnan varmistamiseksi. Toisten tietojen avulla voidaan analysoida käyttäytymistäsi sivustolla.

Mitä oikeuksia sinulla on tietojesi suhteen?

Sinulla on oikeus saada milloin tahansa maksutta tietoa tallennettujen henkilötietojesi alkuperästä, vastaanottajasta ja käyttötarkoituksesta. Sinulla on myös oikeus pyytää näiden tietojen oikaisemista tai poistamista. Jos olet antanut suostumuksesi tietojenkäsittelyyn, voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa tulevaisuuden osalta. Lisäksi sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, jos sinulla on tähän tai muihin tietosuoja-asioihin liittyviä kysymyksiä.

Analyysityökalut ja kolmansien palveluntarjoajien työkalut

Kun vierailet tällä verkkosivustolla, selailukäyttäytymistäsi voidaan analysoida tilastollisesti. Tämä tapahtuu ennen kaikkea niin sanotuilla analyysiohjelmilla. Yksityiskohtaisia tietoja näistä analyysiohjelmista löydät seuraavasta tietosuojakäytännöstä.