Hella Gutmann Solutions kunnioittaa yksityisyyttänne

Hella Gutmann Solutions GmbH, Am Krebsbach 2, D-79241 Ihringen, Saksa, suhtautuu verkkosivuston ylläpitäjänä ja rekisterinpitäjänä henkilötietojen suojaan erittäin vakavasti. Tietosuoja ja kattava henkilötietoturva ovat tärkeitä elementtejä yritystoiminnassamme. Yksityisyytesi suojaaminen henkilötietoja käsiteltäessä sekä kaikkien liiketoimintaan liittyvien tietojen turvallisuus ovat meille tärkeitä, ja otamme tämän huomioon liiketoimintaprosesseissamme. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja aina lain edellyttämällä tavalla.

Verkkosivuillamme voi olla linkkejä muiden palveluntarjoajien sivuille, joita tämä tietosuojakäytäntö ei koske. Me emme voi valitettavasti vaikuttaa siihen, täyttävätkö nämä palveluntarjoajat tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Henkilötiedot

Henkilötiedot ovat informaatiota, jota voidaan käyttää henkilöllisyytesi selvittämiseen. Tiedot sisältävät nimen, osoitteen, paikkakunnan ja puhelinnumeron. Niihin eivät kuulu tiedot, joita ei voida yhdistää henkilöllisyyteesi, kuten verkkosivuston käyttäjien määrä.