Oversigt over databeskyttelsen

Generelle oplysninger

De følgende oplysninger giver dig et forenklet overblik over, hvad der sker med dine personoplysninger, når du besøger dette websted. Personoplysninger er alle oplysninger, som du kan identificeres personligt med. Du kan finde udførlige oplysninger om emnet Databeskyttelse i den angive databeskyttelseserklæring under denne tekst.

Hvem er ansvarlig for dataindsamlingen på denne webside?

Databehandlingen på denne webside foretages af operatøren af websiden. Du kan finde disse kontaktdata i "Henvisning til det ansvarlige organ" i denne databeskyttelseserklæring.

Hvordan registrerer vi dine data?

Dine oplysninger indsamles for det første ved, at du oplyser os om dem. I denne forbindelse kan det f.eks. dreje sig om oplysninger, som du indtaster i en kontaktformular. Andre oplysninger registreres automatisk eller efter dit samtykke ved besøg på webstedet af vores IT-systemer. Der er først og fremmest tekniske data (f.eks. internetbrowser, operativsystem eller klokkeslæt for hentning af siden). Registreringen af disse data sker automatisk, så snart du åbner disse websteder.

Hvad bruger vi dine data til?

En del af oplysningerne indsamles for at kunne stille webstedet fejlfrit til rådighed. Andre oplysninger kan anvendes til at analysere din brugeradfærd.

Hvilke rettigheder har du med henblik på dine data?

Du har altid ret til at få gebyrfri oplysning om oprindelsen, modtageren og formålet med dine gemte personoplysninger. Du har desuden ret til at kræve, at disse oplysninger berigtiges eller slettes. Hvis du giver dit samtykke til databehandlingen, kan du altid trække dit samtykke tilbage med fremtidig virkning. Desuden har du under bestemte forudsætninger ret til at kræve en begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Desuden har du ret til at indgive klage til den ansvarlige tilsynsmyndighed. Hvis du har spørgsmål angående databeskyttelsen, kan du altid kontakte os.

Analyseværktøjer og værktøjer fra tredjepartsudbydere

Når du besøger dette websted, analyseres din brug af webstedet statistisk. Dette sker først og fremmest med såkaldte analyseprogrammer. Du kan finde detaljerede informationer om disse analyseprogrammer i den følgende databeskyttelseserklæring.