Hella Gutmann Solutions respekterer din privatsfære

Som operatør af internetsiderne og ansvarligt organ tager Hella Gutmann Solutions GmbH, Am Krebsbach 2, D-79241 Ihringen, beskyttelsen af dine persondata meget alvorligt. Databeskyttelse og informationspolitik er en fast del af vores virksomhedspolitik. Derfor er beskyttelsen af din privatsfære i forbindelse med behandlingen af personoplysninger samt sikkerheden for alle forretningsdata et vigtigt punkt, som vi tager hensyn til i vores forretningsprocesser. Vi behandler personoplysninger fortroligt og behandler dem kun i overensstemmelse med de lovmæssige bestemmelser.

Vores internetsider kan indeholde links til websteder fra andre udbydere, hvor denne databeskyttelseserklæring ikke gælder. Vi har ingen indflydelse på, om operatøren af disse websteder overholder bestemmelserne vedrørende databeskyttelse.

Personoplysninger

Personoplysninger er informationer, som kan anvendes til at indhente oplysninger om din identitet. Det inkluderer navn, adresse, postadresse samt telefonnummer. Informationer, som ikke kan tilknyttes til din identitet, som f.eks. antallet af brugerne af webstedet, hører ikke dertil.