Společnost HELLA Gutmann Solutions respektuje Vaše soukromí

Pro společnost HELLAGUTMANNSOLUTIONS GmbH, Am Krebsbach 2, D-79241 Ihringen jako provozovatele těchto webových stránek a odpovědnou osobu je ochrana osobních údajů velmi důležitá. Ochrana osobních údajů a informační bezpečnost jsou součástí naší podnikové politiky. Ochrana Vašeho soukromí při zpracování osobních údajů a bezpečnost obchodních údajů jsou pro nás důležitým aspektem, který zohledňujeme v našich obchodních procesech. S osobními údaji zacházíme důvěrně a zpracováváme je pouze v souladu se zákonnými předpisy.

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na webové stránky jiných poskytovatelů, na které se toto prohlášení o ochraně osobních údajů nevztahuje. Nemáme žádný vliv na to, zda tito provozovatelé dodržují ustanovení týkající se ochrany osobních údajů.

Osobní údaje

Osobní údaje jsou informace, které lze používat k zjištění Vaší identity. K nim patří Vaše jméno, adresa, doručovací adresa a Vaše telefonní číslo. Nepatří k nim informace, které nelze spojit s Vaší totožností, jako například počet uživatelů těchto webových stránek.