Kontrol

 

CSC-Tool Digital (2023) ilk kez çalıştırıldığında, Hella Gutmann tarafından yetkilendirilmiş ve eğitilmiş bir servis ortağı dijital kalibrasyon panellerinin doğru şekilde yansıtılmasını sağlamak için projektörü doğru şekilde konumlandırır.

Bu konumlandırma işlemi sırasında, projeksiyon yüzeyine dört kontrol noktası yapıştırılır.

danger

Bu kontrol noktaları asla çıkartılmamalıdır. Yerlerine sadece yetkili ve eğitimli bir Hella Gutmann servis ortağı takabilir.

Kontrol noktalarının yeniden yerlerine yapıştırılması için sistematik bir kontrol yapılması ve duruma göre projektörün konumunun mekanik olarak ayarlanması gerekir.

Projektörün doğru şekilde kurulduğundan emin olmak için her çalışma öncesi projeksiyon yüzeyine yapıştırılan dört kontrol noktasının yansıtılan dijital kalibrasyon plakasındaki referans işaretleriyle örtüşüp örtüşmediğinin kontrol edilmesi gerekir.

Aşağıdaki şekilde, yapıştırılan kontrol noktaları ile VAG plakasına yansıtılan referans işaretleri arasındaki örtüşme bir örnek olarak gösterilir:

 

Doğru şekilde hizalama: Kontrol noktaları yeşil alan (A) içindedir.

Doğru şekilde olmayan hizalama: Kontrol noktaları kırmızı alan (B) içindedir.

 

Örnekler:

Doğru şekilde hizalama - kontrol noktaları referans işaretinin alanı içinde (A) ortalanır.

 

Doğru şekilde hizalama - kontrol noktaları hala referans işaretinin alanı içindedir (A).

 

Doğru şekilde olmayan hizalama - kontrol noktaları referans işaretinin alanı içinde (A) değildir.

 

Kontrol noktaları referans işaretinin dışındaysa, aşağıdaki işlemleri uygulayın:

  1. Destekteki muhtemel bir gerilmi almak için projektöre hafifçe dokunun.
  2. Ardından kontrol noktalarının şimdi dijital kalibrasyon plakasındaki referans işaretleriyle örtüşüp örtüşmediğini kontrol edin.
  1. Kontrol noktaları dijital kalibrasyon plakasındaki referans işaretleri ile tekrar örtüştüğünde, projektörün konumu doğrudur ve tekrar kullanıma hazırdır.
  2. Aksi takdirde CSC-Tool Digital'in (2023) Hella Gutmann tarafından yetkilendirilmiş ve eğitilmiş bir servis ortağı tarafından ayarlanması gerekir.