Utilizarea conform destinației

Camera & Sensor Calibration Tool Digital (instrument digital de calibrare a camerelor și senzorilor) este un sistem destinat calibrării sistemelor de asistență a șoferului, adecvat pentru cei mai cunoscuți producători de autovehicule. Cu ajutorul modulelor extensibile se poate realiza reglarea celor mai variate tipuri de sisteme, specifice fiecărei mărci de vehicule. Astfel, în combinație cu un tester de diagnosticare de la Hella Gutmann, este posibilă calibrarea celor mai diferite sisteme de asistență a șoferului.

Panourile de calibrare pentru utilizarea aparatului CSC-Tool Digital (2023) sunt disponibile în variantă digitală și sunt proiectate în atelier pe peretele de proiecție al aparatului CSC-Tool prin intermediul proiectorului aferent.

Procurarea panourilor de calibrare digitale se realizează prin aplicația CSC-Tool Digital (2023), care este disponibilă în Apple TV App Store. În cadrul aplicației sunt disponibile diverse variante de bază.

Posibilitățile de utilizare sunt indicate în respectiva listă de acoperire a autovehiculelor.

Aparatul CSC-Tool Digital (2023) poate fi utilizat exclusiv în combinație cu un tester de diagnosticare de la Hella Gutmann. Testerele de diagnosticare ale altor producători nu sunt compatibile.