Indicații privind instrucțiunile de utilizare

Prezentele instrucțiuni de utilizare conțin informaţii importante privind utilizarea în condiţii de siguranţă.

La www.hella-gutmann.com/manuals vă stau la dispoziție cu plăcere toate manualele, instrucțiunile, documentele justificative și listele aferente testerelor de diagnosticare, instrumente și multe altele.

Vizitați academia noastră Hella Academy la www.hella-academy.com și extindeți-vă cunoștințele cu tutoriale online și alte oferte de instruire.

Citiți integral instrucțiunile de utilizare. Respectați în special primele pagini cu indicații de siguranță. Indicațiile de siguranță au rolul de a vă proteja în timpul lucrului cu aparatul.

Pentru a nu pune în pericol persoanele sau echipamentele şi a evita exploatarea greşită, se recomandă să căutaţi încă o dată paşii de lucru specifici în timpul utilizării aparatului.

Aparatul trebuie folosit doar de către persoane calificate în domeniul auto. Informaţiile şi cunoştinţele obţinute în urma unei asemenea calificări nu sunt reluate în aceste instrucțiuni de utilizare.

Producătorul îşi rezervă dreptul de a efectua fără notificare prealabilă modificări la aparat şi la instrucțiunile de utilizare. Vă recomandăm așadar să verificați în mod regulat dacă sunt disponibile actualizări. În cazul în care vindeți sau transmiteţi aparatul mai departe sub orice formă, vă rugăm să predaţi şi instrucțiunile de utilizare.

Instrucțiunile de utilizare trebuie păstrate întotdeauna la îndemână într-un loc accesibil pe întreaga durată de utilizare a aparatului.