Controle

 

Tijdens de eerste ingebruikname van de CSC-Tool Digital (2023) wordt de correcte positionering van de projector uitgevoerd door een door Hella Gutmann geautoriseerde en geschoolde servicepartner om een correctie visualisatie van de digitale kalibratiepanelen te garanderen.

In het kader van deze instelprocedure worden vier testpunten op de projectiewand aangebracht.

GEVAAR

danger

De testpunten mogen niet worden verwijderd. Deze mogen uitsluitend worden aangebracht door een geautoriseerde en geschoolde servicepartner van Hella Gutmann.

Een hernieuwd aanbrengen van de testpunten vereist steeds ook een hernieuwde controle en eventueel een mechanische instelling van de projector.

Om een correcte instelling van de projector voor ieder gebruik te garanderen, moet worden gecontroleerd of de vier opgeplakte testpunten op de projectiewand overeenkomen met de referentiemarkeringen van het geprojecteerde digitale kalibratiepaneel.

In de volgende afbeelding zijn testpunten en referentiemarkeringen, die tezamen moeten worden gecontroleerd aan de hand van een VAG-paneel weergegeven:

 

Correcte uitrichting: testpunten liggen binnen het groene bereik (A).

Niet-correcte uitrichting: testpunten liggen binnen het rode bereik (B).

 

Voorbeelden:

Correcte uitrichting: – testpunten liggen in het midden van het bereik A van de referentiemarkering.

 

Correcte uitrichting: – testpunten liggen nog in het bereik A van de referentiemarkering.

 

Niet-correcte uitrichting: – testpunten liggen niet in het bereik A van de referentiemarkering.

 

Liggen de testpunten buiten de referentiemarkeringen, ga dan als volgt te werk:

  1. Beweeg de projector voorzichtig om zodoende eventuele spanningspunten in de houder weg te nemen.
  2. Controleer of nu de testpunten overeenkomen met de referentiemarkeringen van het betreffende digitale kalibratiepaneel.
  1. Komen de testpunten weer overeen met de referentiemarkeringen van het digitale kalibratiepaneel, dan kan de projector weer beschouwd worden als correct gepositioneerd en gereed voor gebruik.
  2. Wanneer dit niet het geval is, moet de CSC-Tool Digital (2023) door een door Hella Gutmann geautoriseerde en geschoolde servicepartner worden afgesteld.