Gebruik overeenkomstig de bestemming

De Camera & Sensor Calibration Tool Digital is een systeem voor het kalibreren van rijassistentiesystemen, geschikt voor de meest gangbare voertuigmerken. Met modules die kunnen worden uitgebreid kunnen merkspecifieke afstellingen van zeer diverse systemen worden uitgevoerd. In verbinding met een diagnoseapparaat van Hella Gutmann is het bijvoorbeeld mogelijk zeer diverse rijassistentiesystemen te kalibreren.

De kalibratiepanelen voor de toepassing van de CSC-Tool Digital (2023) worden digitaal ter beschikking gesteld en worden in de werkplaats door middel van een bijpassende projector op de projectiewand van de CSC-Tool geprojecteerd.

De digitale kalibratiepanelen moeten worden betrokken via de app CSC-Tool Digital (2023); deze app staat ter beschikking in de Apple TV App Store. Binnen deze app zijn verschillende varianten ter afname beschikbaar.

De diverse toepassingsmogelijkheden zijn beschreven in de desbetreffende voertuig-dekkingslijst.

De CSC-Tool Digital (2023) kan uitsluitend in verbinding met een diagnoseapparaat van Hella Gutmann worden gebruikt. Diagnoseapparaten van andere merken worden niet ondersteund.