Προετοιμασία μέτρησης απόστασης στο μπροστινό τμήμα του οχήματος

Για να διασφαλιστεί η ακριβής χρήση του CSC-Tool Digital (2023) με μια μέτρηση απόστασης από το μπροστινό μέρος του οχήματος, πρέπει να εκτελεστούν τα παρακάτω βήματα προετοιμασίας:

  1. Τοποθετήστε τον αισθητήρα τροχού SE στους πίσω τροχούς (βλέπε κεφάλαιο Τοποθέτηση αισθητήρων τροχού SE / WA στους πίσω τροχούς).
  2. Τοποθετήστε το CSC-Tool Digital (2023) στο κέντρο μπροστά από το μπροστινό μέρος του οχήματος.
  3. Ενεργοποιήστε τις μονάδες λέιζερ του αισθητήρα τροχού SE.
  4. Ενεργοποιήστε τον μετρητή απόστασης λέιζερ.
  5. Ευθυγραμμίστε τον μετρητή απόστασης λέιζερ στο σημείο αναφοράς που καθορίζει ο κατασκευαστής στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Για αυτό, ενδ. προσαρμόστε τα παρακάτω στοιχεία: Για αυτό ενδ. προσαρμόστε τα παρακάτω:
  6. • Ύψος δοκού ρύθμισης
  7. • Οριζόντια μετατόπιση μετρητή απόστασης λέιζερ στη δοκό ρύθμισης
  8. Η τιμή της απόστασης πρέπει τότε να εμφανίζεται στον τοίχο προβολής.
  9. Ευθυγραμμίστε την ακτινοβολία λέιζερ του αισθητήρα τροχού SE στον αριστερό και δεξιό καθρέφτη της δοκού ρύθμισης. Η ακτινοβολία λέιζερ πρέπει να είναι ορατή στην αριστερή και δεξιά κλίμακα της δοκού ρύθμισης.
  10. Η ακτινοβολία λέιζερ του αισθητήρα τροχού SE αντανακλάται στους καθρέφτες της δοκού ρύθμισης και πρέπει να είναι ορατή στις κλίμακες μέτρησης του αισθητήρα τροχού SE στους πίσω τροχούς του οχήματος. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, ενδεχ. προσαρμόστε τα εξής:
  11. • Ύψος δοκού ρύθμισης
  12. • Ύψος κλιμάκων στον αισθητήρα τροχού SE
  1. Μόνο όταν οι παρακάτω τιμές μπορούν να αναγνωστούν ταυτόχρονα, τότε μπορεί να ξεκινήσει η ακριβής τοποθέτηση του CSC-Tool Digital (2023) μπροστά από το όχημα:
  2. • Απόσταση ανάμεσα στο CSC-Tool Digital και το όχημα στον τοίχο προβολής (2023)
  3. • Τιμή ρύθμισης στις κλίμακες της δοκού ρύθμισης
  4. • Τιμή μέτρησης στις κλίμακες του αισθητήρα τροχού SE στον πίσω άξονα