Ενδεδειγμένη χρήση

Το Camera & Sensor Calibration Tool Digital είναι ένα φορητό σύστημα για τη βαθμονόμηση των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, το οποίο είναι κατάλληλο για τους δημοφιλέστερους κατασκευαστές οχημάτων. Με τις διευρυνόμενες μονάδες μπορούν να πραγματοποιούνται ειδικές για την κάθε μάρκα ρυθμίσεις για πλήθος συστημάτων. Έτσι μαζί με μια διαγνωστική συσκευή της Hella Gutmann, είναι δυνατό το καλιμπράρισμα ακόμα και των πιο διαφορετικών συστημάτων υποβοήθησης οδηγού.

Οι πίνακες καλιμπραρίσματος για τη χρήση του CSC-Tool Digital (2023) διατίθενται ψηφιακά προς χρήση και προβάλλονται στο συνεργείο μέσω της αντίστοιχης συσκευής προβολής στον τοίχο προβολής του CSC-Tool.

Η αγορά των ψηφιακών πινάκων καλιμπραρίσματος πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής CSC-Tool Digital (2023), η οποία διατίθεται στο Apple TV App Store. Εντός της εφαρμογής υπάρχουν διαθέσιμοι διάφοροι τρόποι αγοράς.

Οι δυνατότητες εφαρμογής υπάρχουν στην εκάστοτε λίστα κάλυψης οχήματος.

Το CSC-Tool Digital (2023) μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε συνδυασμό με μια διαγνωστική συσκευή της Hella Gutmann. Οι διαγνωστικές συσκευές άλλων κατασκευαστών δεν υποστηρίζονται.